Meer dan 40 jaar ervaring in Warmtewisselaars

Met Aimé Bynens als stichter en zaakvoerder beschikt CHEC over meer dan 40 jaar ervaring in warmtewisselaars. Klanten mogen rekenen op deskundig advies en de juiste berekeningen bij het selecteren van de ideale warmtewisselaar voor hun specifieke toepassing.

CHEC werd opgericht in 2008. Vooraleer hij CHEC oprichtte, werkte Aimé Bynens meer dan dertig jaar in dienst van Alfa Laval als directeur, een internationale producent van warmtewisselaars. 

Na de oprichting van zijn eigen bedrijf zocht en vond hij in Sondex het perfecte merk om exclusief te verdelen in België en Luxemburg. 

Deze Deense fabrikant behoort wereldwijd tot de marktleiders voor warmtewisselaars. Bovendien investeert het bedrijf zeer veel in ontwikkeling en innovatie.

Engineering

Binnen CHEC staat Aimé Bynens in voor de engineering en de technische expertise bij complexe vraagstukken over warmtewisselaars.

Expertise op het terrein

Vennoot Philippe Van Reeth is de technische man voor het terrein. Bij technische vragen of problemen, komt hij ter plaatse voor de nodige herstellingen.

Calculaties en bestellingen

Dankzij dochter Ann Bynens is de toekomst van CHEC als familiebedrijf verzekerd. Zij staat mee in voor de calculaties, verzorgt de administratie en volgt de bestellingen op.